perjantai 8. tammikuuta 2010

Tällä mennään!!

Ajattelin kirjoittaa blogia ensin omalla nimelläni. Sitten tajusin, että ei saatana, enpä ikinä kehtaisi, mikäli blogissa käsitellään mitenkään asioita,jotka liittyvät yksityiselämääni.
Sitten ajattelin kirjottaa blogia valenimellä. Tajusin, että ei saatana. Valenimellä voisin kirjoittaa mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Seuraavaksi tajusin seuraavaa: elämäni on kuitenkin sen verran outoa, että kyllä sen tunnistaa, mikäli on tunnistaakseen. Päätin siis kirjoittaa siten, että sen tunnistaa, jos on tunnistaakseen, mutta kuitenkin siten, että ei kaikkien tarvi niinku kaikkea tajuta! !!1 !! 1Joo.

Tekisi mieleni lähteä baariin, mutta pelkään alkoholismin vaalivan nurkan takana, koska viime viikko oli hiukan tumuinen. Toisaalta rahaakaan ei ole hirveästi tai sitten en vain jaksa. Helvetti, luultavasti tänään vielä päädyn baariin. Tekisi mieli nähdä parhaita kavereita, noita epämääräisiä spurguja ja toisaalta ei tekisi mieleni nähdä heitä. Jotkut ovat olleet liian epämääräisiä viime aikoina, että sitä jaksaisin. Toisia taas ahdistaa nähdä, koska heitä ei ole nähnyt aikoihin! Hyvä syy ahdistua, totta maar.

Ehkä huomenna lähden homobaariin siis. Tekisin mieleni pokata vaihteeksi tyttö, biseksuaali kun olen. Mutta ehkä ei kuitenkaan... Ihmissuhde elämäni on olematonta ja tyhjää, mutta solmussa? Mahdollinen kaukainen rakas ihminen on olemassa, mutta liian kaukainen ollakseen realistinen. Tarkoitan kilometri määrää. Toisaalta taas tekisi mieleni vaikka ketä ja mitä, mutta ei siltikään. Ma päättää en osaa, se turhaa lie! No, tällä mennään.

(Tod. näk. baariin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti